Nieuws

Duurzame stappen in de zorg

Versterking van de samenwerking binnen de hoogspecialistische zorg

GGNet zet een nieuwe stap richting duurzaamheid met de circulaire nieuwbouw van het Behandelhuis op ‘Groot Graffel’ in Warnsveld. KlaassenGroep en Hollander Techniek bundelen hun krachten als bouw- en installatietechnisch aannemers. Het gebouw ‘De Mate’ is circulair gesloopt en de vrijgekomen materialen worden hergebruikt.

In dit moderne gebouw worden poliklinische en deeltijdvoorzieningen van verschillende zorginstanties gehuisvest. Dit versterkt de samenwerking binnen de hoogspecialistische zorg. De bouw start op 11 september en de oplevering is gepland voor oktober 2024.

Meer nieuws

AG logistics | Hollander Techniek

Hollander Techniek werkt aan circulair distributiecentrum

Nieuws26 november 2020

AG Logistics Services bouwt in Ede aan hun nieuwste en grootste locatie die ruimte biedt voor 42.000 palletplaatsen. Hollander Techniek is in samenwerking met systeemintegrator Leertouwer verantwoordelijk voor de E- en de WTB-installaties.

Robotize HT

Samen met Koninklijke Auping naar meer circulariteit

Nieuws21 september 2022

Hollander Techniek werkt samen met Machinefabriek Geurtsen aan een volledig gerobotiseerde productielijn voor een nieuwe, circulaire matrassenlijn van matrassenproducent Auping. Medio 2023 zal de lijn operationeel zijn in de fabriek in Deventer.

CO2 Prestatieladder | Hollander Techniek

Samen voor duurzaamheid

Nieuws21 december 2021

Duurzaamheid zit al ruim 45 jaar in het hart van Hollander Techniek. Wij willen op geen enkele wijze schade toebrengen aan het milieu én streven naar een klimaat-neutrale bedrijfsvoering.