Nieuws

Met Auping naar meer circulariteit

Samen met Koninklijke Auping naar meer circulariteit

Hollander Techniek werkt samen met Machinefabriek Geurtsen aan een volledig gerobotiseerde productielijn voor een nieuwe, circulaire matrassenlijn van matrassenproducent Auping. Medio 2023 zal de lijn operationeel zijn in de fabriek in Deventer.

De nieuwe productielijn maakt het mogelijk om de grofweg tweeduizend verschillende matrasuitvoeringen die de Auping-fabriek kan maken, stuksgewijs volledig geautomatiseerd te produceren. De nieuwe productielijn past goed in de productiefilosofie van Auping, waarbij alles op order wordt geproduceerd.

Familiebedrijven Hollander Techniek en Geurtsen Machinefabriek bundelen onder de joint venture Robotize hun krachten op het gebied van besturingstechniek en mechanische techniek. Samen hebben we al meerdere grote automatiseringsprojecten gerealiseerd en zijn we betrokken bij klantprocessen met een hoge circulaire ambitie om producten circulair te produceren.

Evert Bluemink, team coach Smart Industrie bij Hollander Techniek: “We zijn bijzonder trots dat we ons steentje mogen bijdragen aan deze vooruitstrevende circulaire ambities van Koninklijke Auping. Door onze solide ervaring in de techniek, bieden we als partner voor flexibele automatisering en robotisering de beste oplossingen voor de productie-uitdagingen van onze klanten.”

Jacco Roelofs | Hollander Techniek

Vragen over dit artikel?

Jacco Roelofs
Accountmanager industrie 06-416 128 87 Stuur mij een e-mail LinkedIn

Meer nieuws

Uitgelicht website 1

Bennink Klimaattechniek sluit zich aan bij Hollander Techniek

Nieuws15 september 2022

Bennink Klimaattechniek uit Zaandam heeft zich aangesloten bij Hollander Techniek. Familiebedrijf Bennink Klimaattechniek met 165 jaar ervaring, was op zoek naar een partij waarmee zij een volgende stap kunnen zetten in de bedrijfsvoering. Hollander Techniek ziet op haar beurt een uitbreiding van de werkzaamheden in West-Nederland ontstaan door de aansluiting.

PSOtrede3uitgelicht

Hollander Techniek behaalt trede 3 op PSO-ladder

Nieuws11 augustus 2022

Onlangs hebben wij Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn wij trots op! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. 

Ontwerp zonder titel 2

Hoge cijfers voor onze afstudeerders

Nieuws12 juli 2022

Thomas Kieft en Wilfried Loman maakten onlangs behoorlijk wat indruk tijdens hun afstuderen. Zij slaagden met vlag en wimpel met resp. een 9 en een 8 voor hun opleiding Mechatronica aan de Hogeschool Saxion. Een hele prestatie en we zijn dan ook apetrots op deze toppers.