Nieuws

Aansluiting Bennink Klimaattechniek

Een volgende stap in de bedrijfsvoering

Bennink Klimaattechniek uit Zaandam heeft zich aangesloten bij Hollander Techniek. Familiebedrijf Bennink Klimaattechniek met 165 jaar ervaring, was op zoek naar een partij waarmee zij een volgende stap kunnen zetten in de bedrijfsvoering. Hollander Techniek ziet op haar beurt een uitbreiding van de werkzaamheden in West-Nederland ontstaan door de aansluiting.

Peter Ophoff, Directeur van Bennink Klimaattechniek, licht de stap toe: “Bennink wil zich graag verder ontwikkelen en doorgroeien en daarmee een volgende fase ingaan. In een veranderende markt en met de uitdagingen van het combineren van disciplines, hebben wij in Hollander Techniek een sterke partner gevonden. Doordat Hollander een breed spectrum aan technische disciplines biedt, veel kennis van digitalisering heeft en  duurzaamheid net als Bennink hoog in het vaandel heeft staan, sluit dit goed op elkaar aan. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening naar onze opdrachtgevers verder uitbreiden en kunnen onze medewerkers zich verder ontwikkelen. Juist omdat wij beiden een familiebedrijf zijn, voelde het meteen goed.”

Erik Hollander, Algemeen directeur van Hollander Techniek, zegt hierover: “De klantbelofte zoals wij die kennen sluit naadloos aan bij de filosofie van Bennink Klimaattechniek. Vandaar dat we al snel een match met elkaar hadden. De nuchterheid van beide bedrijven en het feit dat we beiden familiebedrijven zijn, zorgde voor een klik. We hebben met elkaar dan ook het besluit genomen om deze stap te zetten. Voor Hollander Techniek betekent dit een verdere uitbreiding van haar project- en service gerelateerde werkzaamheden in West-Nederland.”

Bennink Klimaattechniek zal onder de eigen naam blijven opereren.

Bennink Klimaattechniek: werktuigbouwkundig familiebedrijf met een rijke historie

Bennink Klimaattechniek is actief in de Randstad en heeft ruime ervaring en kennis in werktuigbouwkundige installaties. Het familiebedrijf is in 1857 in Amsterdam opgericht en heeft zich gemanifesteerd tot een kundige speler in de utiliteit, woningbouw en hotellerie en mag zich verheugen op een grote klantenkring. Duurzame technieken worden toegepast zowel in monumentale grachtenpanden alsook in nieuwe gebouwen. Met een team van circa 65 vakmensen is Bennink dagelijks bezig met het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van technische installaties in verwarming, koeling en luchtbehandeling. Peter Ophoff is directeur en het bedrijf is gevestigd in Zaandam.

Neem contact op | Hollander Techniek

Vragen over dit artikel? Neem contact op!

Meer nieuws

DSC 0189 voor site

Hollander Techniek en SBB intensiveren samenwerking

Nieuws7 september 2021

Op 3 september ondertekende Hollander Techniek een overeenkomst waarmee de samenwerking met SBB wordt geïntensiveerd. Hierin staat het begeleiden van studenten centraal en worden hierover eenduidige afspraken gemaakt die gelden voor alle werklocaties van Hollander Techniek.

OWW 10 jaar uitgelicht

Bedrijfsschool onderWERKwijs bestaat 10 jaar

Nieuws23 augustus 2021

Op 22 augustus was het precies 10 jaar geleden dat onderWERKwijs, de bedrijfsschool van Hollander Techniek van start ging. Een mijlpaal om trots op te zijn!

Ontwerp zonder titel 2

Hoge cijfers voor onze afstudeerders

Nieuws12 juli 2022

Thomas Kieft en Wilfried Loman maakten onlangs behoorlijk wat indruk tijdens hun afstuderen. Zij slaagden met vlag en wimpel met resp. een 9 en een 8 voor hun opleiding Mechatronica aan de Hogeschool Saxion. Een hele prestatie en we zijn dan ook apetrots op deze toppers.