Hollander Techniek Beste Leerbedrijf van Gelderland 2018

30-07-2018
Met trots kunnen we mededelen dat Hollander Techniek vorige week is verkozen tot Het Beste Leerbedrijf Techniek en Gebouwde Omgeving regio Gelderland 2018. Begin juli is de jury van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) langs geweest bij onderWERKwijs, het opleidingscentrum binnen Hollander Techniek. Tijdens dit bezoek is er vol enthousiasme verteld over het opleidingsprogramma van Hollander Techniek. Dat de jury ook enthousiast is geworden, blijkt uit de titel die we hebben gekregen.

Verkiezing Beste Leerbedrijf

Jaarlijks organiseert het ministerie van OCW de verkiezing voor het beste leerbedrijf van Nederland, omdat leren in de praktijk een onmisbaar deel is voor veel mbo-opleidingen. Tot en met 30 april 2018 kon iedereen leerbedrijven voordragen voor de prijs. De voordrachten zijn hierna beoordeeld en Hollander Techniek is samen met vijf andere bedrijven geselecteerd voor de titel "Het Beste Leerbedrijf Techniek en Gebouwde Omgeving regio Gelderland 2018". De afloop van de eerste ronde is inmiddels bekend en wij zijn natuurlijk erg trots op onze titel! We gaan nu door voor de landelijke titel per sector. Voor deze titel zijn nog tien andere bedrijven in de race, zie hier een overzicht van alle winnaars per categorie per provincie. 

Meer over onderWERKwijs

onderWERKwijs, zo heet het opleidingscentrum binnen Hollander Techniek, gericht op enerzijds jonge collega’s. Inderdaad collega’s, want ook de techneuten in opleiding komen gelijk in dienst. En anderzijds op al onze medewerkers, want we willen ons graag blijvend ontwikkelen “De markt verlangt veel techniek. Willen we ons onderscheiden, dan moeten we onze mensen zelf opleiden volgens onze eigen filosofie”, verklaart ontwikkelingsadviseur Theo Burghout. “Het heeft ook te maken met boeien en binden van onze medewerkers, als zij zich ontwikkelen dan liften wij als bedrijf mee.” Lees meer over onze opleidingsmogelijkheden op werkenbij.hollandertechniek.nl/bbl.

 

 

Deel deze pagina: