Lees de nieuwste editie van ons bedrijfsmagazine Update

15-03-2018

De nieuwe editie van ons bedrijfsmagazine Update is uit! Hierin lees je meer over onze projecten bij o.a. Zorggroep Oude en Nieuwe Land, Biocentrale Balkbrug, Zwembad Nijkerk, Orpheus, Interface, HEMA en IKEA. Lees de Update.

Directeur Erik Hollander in het voorwoord:
“Bij het woord ‘innovatie’ denken we al snel aan technologische ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen. Big Data, Smart Industry, Internet of Things, New Store; het zijn ontwikkelingen waarmee bedrijven zich voorbereiden op een toekomst waarin inzicht in productieprocessen, energie- en procesoptimalisatie en verbetering van efficiency van wezenlijk belang zijn.

Innovatie vindt ook plaats in organisaties zelf. Met ingang van 2018 werken wij vanuit ‘ondernemende klantenteams’. Hiermee zetten wij onze medewerkers in hun kracht en realiseren we zo de beste resultaten voor onze opdrachtgevers. Hiervoor is het nodig oude structuren los te laten en ons te richten op samenwerken, teamvorming en met elkaar verantwoordelijkheid nemen voor een mooi eindresultaat. Het is fantastisch om te zien welke energie dit in de organisatie losmaakt.

We hebben het afgelopen jaar met trots aan mooie projecten mogen werken. In deze Update leest u over een aantal van deze projecten. Ik ben ervan overtuigd dat we het komende jaar, vanuit onze nieuwe organisatiestructuur, u als klant nog beter van dienst kunnen zijn met integrale oplossingen. Meer dan ooit verleggen wij grenzen en staan wij naast u in het toekomstbestendig maken van uw proces.”

Klik hier om de Update te lezen in de bladerweergave.   

Deel deze pagina: