Open Dag - Zaterdag 30 maart van 10:00 tot 16:00

26-03-2019
Altijd al eens binnen willen kijken bij Hollander Techniek? Kom dan zaterdag 30 maart langs aan de Boogschutterstraat 30 in Apeldoorn! Onze deuren staan van 10:00 tot 16:00 open voor jong en oud.

Week van de Techniek

De Week van de Techniek is een evenement waarin leerlingen uit groep 7 van de basisscholen in Apeldoorn  op een leuke en uitdagende manier kennis maken met techniek. Op deze manier proberen we de jeugd enthousiast te maken voor een carrière in de techniek. Op 30 maart openen wij samen met Hamer, Have Metaalwerken, Hetraco, Mulder Systems, BouwMensen en Onderhoud NL onze deuren. Bij Hollander Techniek kun je op deze dag onder andere leren programmeren, knutselen met afval en elektrische apparaten slopen.  

Open Banendag

Naast het aanspreken van de jeugd willen we dit jaar ook potentiële werknemers aanspreken. Tijdens de open dag op 30 maart organiseren we dan ook een Open Banendag. Onze recruiters en collega’s staan deze dag klaar om jou als potentiële collega te woord te staan. Op werkenbij.hollandertechniek.nl kun je vast al onze vacatures bekijken. Meer informatie over de Open Banendag vind je hier.

Zien we jou 30 maart?

 

 

Deel deze pagina: