Automatisering

Automatisering vindt u tegenwoordig bijna overal. U weet ongetwijfeld dat productieprocessen in de industrie zijn geautomatiseerd, maar wist u dat dit ook steeds vaker bij andere gebouwen het geval is? Denk aan zorginstellingen, kantoren, zwembaden en winkels. Automatisering kent uiteenlopende toepassingen voor gebouwen met verschillende functies, dus ook voor uw situatie.

Gebouwenbeheer: altijd en overal

Gebouwen kunnen bijvoorbeeld voorzien zijn van een domotica- of een gebouwenbeheersysteem. Dit betekent dat u centrale functies zoals verlichting, verwarming, ventilatie, beeld- en geluidinstallaties en communicatiesystemen eenvoudig en centraal bedient en beheert. Via een touchscreen, tablet of smartphone. Altijd en overal.

Smart Solutions in de industrie

In de industrie speelde automatisering al een essentiële rol. Dankzij de komst van de Smart Industrie filosofie is er in de industrie een volgende ontwikkelslag waarneembaar. Daarin is voor Hollander Techniek een belangrijke functie weggelegd. Als System integrator bieden wij u toepasbare Smart Solutions (BI, MES, SCADA, OEE, pick to light, etc.). Slimme oplossingen die u gemak bieden. Deze toegepaste technieken hebben binnen de industrie betrekking op PLC, Motion Control, HMI en SCADA.

Wij zijn actief in de industrie, utiliteit en retail. Dit betekent dat wij zowel (volledige) automatisering toepassen op productielocaties als bij gebouwen en winkels. Toepasbare oplossingen voor iedere situatie.

Uw voordelen

  • U controleert en beheert centraal alle belangrijke functies;
  • Beschikbare stuurinformatie heeft u altijd bij de hand;
  • U realiseert gemakkelijk energiebesparing;
  • Alle gegevens heeft u dankzij automatisering in één overzicht.

Benieuwd naar de mogelijkheden van automatisering voor uw situatie? Wij maken graag een afspraak met u.

Neem contact op

Richard Vos 
Projectmanager Industrie
055-3681111 | 

Mail Richard Vos

Referenties

Deel deze pagina: