Brandbeveiliging

Brandinstallatie Hollander Techniek

Een goede brandbeveiliging is van levensbelang. Niet alleen om materiële schade te beperken, maar vooral om menselijk leed te voorkomen. Brandbeveiliging helpt u om uw personeel te beschermen en in veiligheid te brengen wanneer dat nodig is.

Zeker van een erkende brandbeveiliging

Als erkend branddetectiebedrijf (BMI) ontwerpen, installeren en onderhouden wij complete brandmeld- en ontruiminstallaties die voldoen aan alle eisen en certificeringen. Zo vervult u de eisen van uw verzekeraar, de brandweer en uw gemeente, maar stelt u bovenal de veiligheid van uw medewerkers zeker.

Ontruimen bij calamiteiten

Ontruimingsinstallaties horen tegenwoordig bij brandmeldinstallaties. Ook wanneer er geen sprake is van brand, kan het noodzakelijk zijn dat mensen snel en doeltreffend gealarmeerd en begeleid worden. Dit kan met één druk op de knop. Vooral voor grote kantoren waarbij het onmogelijk is om iedereen persoonlijk te waarschuwen bij een calamiteit, is een dergelijk systeem een uitkomst.

De juiste installatie

Verzekeringsmaatschappijen, de brandweer en/of gemeenten stellen verplichtingen aan een goede brandbeveiligings- en ontruimingsinstallatie. Hollander Techniek leidt voor u het gesprek met deze partijen in goede banen. Dit resulteert in een duidelijk Programma van Eisen (PvE), waarin staat beschreven waaraan de systemen moeten voldoen. Op basis daarvan adviseren wij u bij de aanschaf van een installatie die aan alle eisen voldoet.

Uw voordelen

  • Dankzij advies op maat bent u zeker van de juiste brandbeveiliging voor uw situatie;
  • Door 24/7 bereikbaarheid worden eventuele storingen snel verholpen;
  • Uw brandbeveiliging voldoet aan alle regels en richtlijnen dankzij onze specifieke kennis en ervaring.

Wilt u de brandbeveiliging binnen uw bedrijf optimaliseren of wilt u vrijblijvend advies? Wij maken graag een afspraak met u.

Neem contact op

Wouter Donderwinkel

Wouter Donderwinkel
Accountmanager Beveiligingstechniek
055-3681111 | 

Mail Wouter Donderwinkel

Deel deze pagina: