Gebouwbeheersysteem

Een adequaat automatiseringssysteem is tegenwoordig essentieel. Het regelt en bestuurt installaties en zorgt ervoor dat we een intelligent gebouw kunnen realiseren (Smart Building). Dit betekent dat alle aanwezige installaties met elkaar communiceren, wat resulteert in een energiezuinige en comfortabele werkomgeving. Ook is een gebouwbeheersysteem snel rendabel, of het nu gaat om grote of kleine gebouwen.

Centrale aansturing

Vooral voor elektrische en werktuigbouwkundige (E&W) installaties worden gebouwbeheersystemen toegepast, zodat de installaties centraal aangestuurd en bediend kunnen worden. Dankzij deze centrale aansturing is het aflezen van informatie en het tijdelijk in- en uitschakelen van installaties zeer eenvoudig.

Gebouwbeheersysteem optimaliseren

De gebouwenmarkt verandert en zal er in de toekomst anders uitzien. Een gebouw moet bijvoorbeeld verschillende en wisselende gebruikers kunnen huisvesten, flexibel zijn en zich kunnen aanpassen. Herbestemming en renovatie worden belangrijker. Dit vraagt veel van een gebouwbeheersysteem. Hollander Techniek blijft de dienstverlening en het productenaanbod dan ook continu vernieuwen en optimaliseren.

Priva: software met vele voordelen

Voor de realisatie van gebouwbeheersystemen werkt Hollander Techniek bij voorkeur met Priva. Deze beproefde gebouwautomatiseringssoftware biedt individueel gebruiksgemak, flexibel onderhoud, lage kosten én energiebesparende mogelijkheden. U kunt klimaat, energie, verlichting en zonwering volledig laten integreren met subsystemen zoals brand- en inbraakbeveiliging.

Uw voordelen

  • Een gebouwbeheersysteem biedt één totaaloverzicht waarmee u per ruimte parameters en referentietemperaturen in kunt voeren.
  • U voorkomt onnodig energiegebruik.
  • Dankzij een gebouwbeheersysteem verhelpt u adequaat klachten over bijvoorbeeld licht, lucht of temperatuur.
  • Door het totaaloverzicht kunnen storingen eenvoudig worden gelokaliseerd.
  • Door eigen referentiedata vast te leggen, bespaart u direct kosten.
  • Dankzij de webbased interface heeft u altijd en overal toegang tot het systeem.

Wilt u meer weten over weten over de mogelijkheden van gebouwbeheersystemen? Wij staan graag voor u klaar, van advies en ontwerp tot realisatie en nazorg.

Neem contact op


Kees Jansen
Adviseur installatietechniek
06-52017865 | 

Mail Kees Jansen

Referenties

Deel deze pagina: