Hardware engineering

Advies en engineering vormen de basis van elk project. Onze hard- en software-engineering is gebaseerd op gedegen kennis, aangevuld met een brede en jarenlange ervaring. Daardoor kan Hollander Techniek conceptontwerpen vertalen in 'gereedproducten'. Met behulp van efficiënte methoden en technieken zoals EPLAN P8, AutoCAD standaardisatie en data-engineering spelen we snel en efficiënt in op projecten. Flexibele standaardisatie en eenduidige werkwijzen dragen bij aan ons doel om constante kwaliteit te leveren.

Met hard- en software engineering van Hollander Techniek worden ERP-pakketten en productiebeheerssystemen als MES (Manufacturing Execution System) geïntegreerd. Daarnaast ontwikkelen we softwaretools voor de productie, inkoop en verkoop met als doel efficiencyverbetering en tracking & tracing.

Paneelbouw in 3D

Van de Hollander standaard componenten zijn macro’s gemaakt om efficiënt een paneelontwerp te maken in 3D. Hierdoor is snel duidelijk of de beschikbare ruimte welke gereserveerd wordt afdoende is. Elk hardware ontwerp wordt functioneel opgezet. De functie is het uitgangspunt, van waaruit de verdere engineering plaats vindt.

Complexiteit en verscheidenheid in paneelbouw vormen geen belemmering, maar een uitdaging! In onze goed geoutilleerde werkplaats bouwen wij o.a.:

  • Besturingskasten
  • Motor Control Centres (MCC’s)
  • Bedieningspanelen
  • Klemmenkasten 
  • Verdeelinrichtingen.

Hardware configuratie

Hollander Techniek heeft op basis van het Eplan Engineering Center een eigen tool ontwikkeld om projecten te configureren. De tool heeft een directe koppeling met Eplan Electric P8 en Simatic Step7. De artikelen komen uit de met Hollander standaard ingerichte Eplan artikeldatabank. Een klant specifieke standaard behoort ook tot de mogelijkheden. 

 

Neem contact op

Richard Vos 
Projectmanager Industrie
055-3681111 | 

Mail Richard Vos

Deel deze pagina: