Process optimalisatie

Steeds vaker wordt Hollander Techniek vanwege de aanwezige kennis en ervaring betrokken bij het voortraject. Het advies van een technische dienstverlener ligt dicht bij de praktijk. Dat is een voordeel, want wij weten uit de praktijk dat het werkt. Ons advies kan bestaan uit het analyseren van bestaande installaties, uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken voor nieuwe installaties of het analyseren van het gehele productieproces.

Ons uitgangspunt is de procesoptimalisatie van productie- en verpakkingslijnen. Hiervoor kijken we integraal naar het herinrichten van de productielijn. De optimalisatie moet minimaal de kosten per product verlagen en de kwaliteit verbeteren. Afhankelijk van het vraagstuk voert Hollander Techniek werkzaamheden in eigen beheer uit of met onze ketenpartner ErgoDesign. Hollander Techniek bekijkt elk proces actief vanuit methoden als Lean manufacturing en OEE (Overall Equipement Effectiveness).

Voor turnkey-projecten zetten we onze disciplines technische automatisering, IT, robotisering, installatie en paneelbouw integraal in. Ze kunnen ook modulair ingezet worden, zodat het aansluit bij uw interne capaciteit.

In de automatiseringsbranche is samenwerking met toeleveranciers van essentieel belang. Wij werken merkonafhankelijk, maar om direct te kunnen profiteren van innovaties heeft Hollander Techniek strategische samenwerkingsverbanden.

Kennispartners: ErgoDesign, Siemens, Schneider, Citect, Allen Bradley, Mitsubishi en WAGO.

Neem contact op

 

Jacco Roelofs
Accountmanager Industrie
06- 41612887| LinkedIn Jacco Roelofs

Mail Jacco Roelofs

Deel deze pagina: