Robotisering

Erwin Hoeksma

Erwin Hoeksma
Sales Manager Robotize
06-86808700 | 

Mail Erwin Hoeksma

Binnen de industriële sector is robotisering de meest 'tastbare' vorm van industriële automatiseren. Hollander Techniek biedt u totaaloplossingen van ontwerp tot realisatie en maintenance, zoals picking, packing en palletizing. Wij leveren alles in een complete en geïntegreerde oplossing, inclusief koppelingen met ERP-software en besturingstechnieken.

De robottoepassingen zijn primair werktuigbouwkundige turnkey-projecten, ontworpen voor maximale flexibiliteit en productiviteit. Mede door herkenning (vision), kan ons systeem snel en flexibel inspelen op productwisselingen. Zo kunnen we met roborisering de stilstand tot een minimum beperken.

Op onze vestiging in Almelo beschikken we over een goed geoutilleerde assemblagehal. Deze is onder meer geschikt voor het realiseren van allerlei project- en pilot-opstellingen op het gebied van robotisering en palletisering. U kunt hier een demonstratie krijgen van de handling van uw eigen producten door robots.

High-speed handling en palletisering

Veelzijdige high-speed handling biedt tal van productiebedrijven aantrekkelijke mogelijkheden voor onbemand verpakken. Door het integrale ontwerp van picking robots (bijvoorbeeld onze Delta robot) is de complete installatie in iedere situatie probleemloos inzetbaar. Een visionsysteem zorgt er daarbij voor dat de willekeurig op de band geplaatste producten zo worden gehanteerd dat ze perfect in de juiste positie en het gewenste patroon in de verpakking terecht komen. De werking van deze combinatie wordt geregeld door een krachtig besturingssysteem.

We bieden automatisch palletisering van vele verpakkingsvormen, zoals blikken, dozen, zakken, trays of flessen op pallets. Toepassingen waarbij volumeverplaatsingen van meer dan 1000 items per uur meer regel dan uitzondering zijn.

Investeren in robotisering loont, omdat het;

  • Kostenbesparing oplevert.
  • Kwaliteitsverbetering biedt.
  • Snel, flexibel en trefzeker producten kunt hanteren.
  • Arbo technisch verantwoord is.

Neem contact op

Deel deze pagina: