Bewust Veilig-dag 2023

Bewust Veilig-dag 2023 - Wij doen mee!

Samen werken aan veilig werken

Iedereen elke dag veilig en gezond van en naar huis, dat is ons doel. We streven continu naar maximale veiligheid. Dit doen we door de risico’s in ons werk te minimaliseren, toe te zien op elkaars veiligheid, elkaar aan te spreken op onveilig gedrag en passende maatregelen te nemen. We willen een veilige werkomgeving waarin iedereen zich geaccepteerd voelt en er open gesproken wordt over lichamelijke en mentale risico’s.  

Op woensdag 29 maart gaan we het gesprek aan over veiligheid. Voorzien van een goed gevulde goodybag bezoeken onze collega’s een flink aantal project- en werklocaties. Aan de hand van een aantal stellingen wordt onder andere gepraat over de risico’s die zij tegenkomen, wat ze doen wanneer er toch iets mis gaat en of zij wel eens iemand hebben aangesproken op onveilig gedrag.

Samen werken we zo aan veilig werken!

Meer nieuws

ISO 27001 behaald | Hollander Techniek

Hollander Techniek behaalt ISO 27001 certificaat

Nieuws26 juli 2021

Onlangs behaalde Hollander Techniek het ISO 27001 certificaat. Een belangrijk certificaat dat laat zien dat wij databeveiliging serieus nemen.

inspectie2

Hollander Techniek behaalt SCIOS scope 10 certificering

Nieuws16 november 2020

Waar moet je op letten tijdens een scope 10 inspectie, hoe beoordeel je de brandrisico’s en hoe breng je deze vervolgens in kaart? Dat weten onze inspecteurs uit Team Inspectie. Onze inspecteurs zijn volgens de richtlijnen van SCIOS scope 10 opgeleid en mogen zich betrouwbare en vakkundige inspecteurs noemen.

PSOtrede3uitgelicht

Hollander Techniek behaalt trede 3 op PSO-ladder

Nieuws11 augustus 2022

Onlangs hebben wij Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn wij trots op! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt.