Nieuws

Middenspanningsinstallaties

Hollander Techniek ontzorgt volledig op middenspanningsinstallaties

Nu de verantwoordelijkheid van de elektrotechnische installaties van industriële bedrijven bij bedrijven zelf is komen te liggen, investeren zij in hun eigen middenspanningsinstallatie. Hollander Techniek neemt het gehele ontwerp, de installatie en installatieverantwoordelijke proces uit handen.

Het in stand houden van een middenspanningsinstallatie wordt steeds uitdagender. Of het nu gaat om een toename in energievraag vanwege een uitbreiding of verbouwing, elektrificatie van de productie, een overstap naar hernieuwbare energie of de veranderende wet- en regelgeving; de installaties moeten klaar zijn voor de huidige situatie én de toekomst. Voor bedrijven met een grote energiebehoefte zoals de industrie, ziekenhuizen, of bijvoorbeeld zonneparken zet Hollander Techniek haar expertise in vanaf het advies en ontwerp tot de aanleg, het beheer en het onderhoud van middenspanningsinstallaties.

Middenspanning

Door de jarenlange ervaring en expertise van Hollander Techniek op het gebied van laagspanning, past middenspanning daarom perfect in het portfolio. Hoewel de Europese norm voor hoogspanning EN-50110 middenspanning niet beschrijft, wordt de term door netbeheerders in de praktijk gebruikt voor de spanning tussen 1000 Volt (1kV) en 36.000 Volt (36kV).

Ontwerp, beheer en onderhoud

Jop Kelderman, Sales Manager Industrie van Hollander Techniek: “Het advies, ontwerp, installatie, onderhoud en het beheer van deze middenspanningsinstallaties kunnen vanaf nu volledig worden uitbesteed aan Hollander Techniek. Onze gecertificeerde specialisten zorgen voor advies, installatie, vervanging en/of uitbreiding van een middenspanningsinstallatie, tot het ontwerp en de realisatie van de gehele infrastructuur. Hollander Techniek beheert dat voor onze klanten op een verantwoorde en veilige manier en nemen het proces daarbij volledig uit handen.”

Om te zorgen voor een veilige omgeving en om altijd te voldoen aan geldende normen en regels, voert Hollander Techniek de inspecties, metingen en controles uit of neemt de installatieverantwoordelijkheden op zich. Hollander Techniek heeft jarenlange ervaring in de utiliteit, industrie en logistiek.

Meer weten over onze oplossing voor Middenspanning? 

Neem contact op met onze afdeling Middenspanning:

Ronald Everts
Ronald.Everts@hollandertechniek.nl
055 368 1111

Meer nieuws

Robotize HT

Samen met Koninklijke Auping naar meer circulariteit

Nieuws21 september 2022

Hollander Techniek werkt samen met Machinefabriek Geurtsen aan een volledig gerobotiseerde productielijn voor een nieuwe, circulaire matrassenlijn van matrassenproducent Auping. Medio 2023 zal de lijn operationeel zijn in de fabriek in Deventer.

Uitgelicht website 1

Bennink Klimaattechniek sluit zich aan bij Hollander Techniek

Nieuws15 september 2022

Bennink Klimaattechniek uit Zaandam heeft zich aangesloten bij Hollander Techniek. Familiebedrijf Bennink Klimaattechniek met 165 jaar ervaring, was op zoek naar een partij waarmee zij een volgende stap kunnen zetten in de bedrijfsvoering. Hollander Techniek ziet op haar beurt een uitbreiding van de werkzaamheden in West-Nederland ontstaan door de aansluiting.

PSOtrede3uitgelicht

Hollander Techniek behaalt trede 3 op PSO-ladder

Nieuws11 augustus 2022

Onlangs hebben wij Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn wij trots op! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt.