Nieuws

Nieuw gebouw voor GGNet

Hoofdlocatie GGNet opent de deuren van nieuw gebouw De Spreng

Afgelopen vrijdag werd het nieuwe gebouw ‘De Spreng’, op de hoofdlocatie van GGNet in Warnsveld geopend. Deze kliniek in Warnsveld is bedoeld voor intensieve psychische zorg voor ruim 100 patiënten. 

Hollander Techniek werd samen met de Klaassen Groep BV betrokken bij het terrein-ontwikkelingsplan van Groot Graffel om beter aan te sluiten bij de geestelijke gezondheidszorg van nu.

“De opening van De Spreng is een nieuwe, belangrijke mijlpaal in de zorg die we hier op Groot Graffel bieden aan de mensen die dat nodig hebben.” – Jochanan Huijser, zorginhoudelijk bestuurder van GGNet.

Een duurzame locatie

De locatie is duurzaam gebouwd: patiëntkamers worden decentraal verwarmd en geventileerd en zonnepanelen zorgen voor energieneutraliteit. Het gebouw voldoet aan de hoogste veiligheids- en beveiligingseisen en straalt tegelijkertijd gastvrijheid uit naar patiënten, medewerkers, bezoekers en omwonenden.

De Spreng werd geopend met een lint van verbinding; symboliek voor de samenwerking en verbondenheid binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Meer nieuws

Post1 HT 1

Nieuw Process Control partnerschap

Nieuws24 januari 2024

Wij zijn Process Control Sneopartner geworden van Siemens! Deze samenwerking opent de deur naar een state-of-the-art DCS-systeem, klaar voor de toekomst!

Uitgekookt 2

Pijlsnelle orderverwerking voor Uitgekookt door productie-automatisering 

Nieuws26 april 2023

Robotize ontwierp in samenwerking met Hollander Techniek en Machinefabriek Geurtsen een productie-automatiseringssysteem voor maaltijdservice Uitgekookt.

Gratis seminar

Gratis seminar: De fabriek van de toekomst, van concept tot realiteit

Nieuws12 september 2023

Op de ochtend van 10 oktober vertelt Brent Dekker, Automation & Concept Engineer bij Hollander Techniek, het succesverhaal van de Digital Twin en hoe uw bedrijf hiermee een vliegende start kan maken als fabriek van toekomst.