Nieuws

Nieuw Process Control partnerschap

Wij zijn Process C Control Sneopartner geworden van Siemens

Wij zijn Process Control Sneopartner geworden van Siemens! Deze samenwerking opent de deur naar een state-of-the-art DCS-systeem, klaar voor de toekomst!

Wat houdt dit in?

Hollander Techniek ontwerpt, bouwt, implementeert en onderhoud Process Control systemen die voldoen aan de hoogste norm op het gebied van digitalisering, Cyber Security en gebruikersgemak.

“Het is mooi dat we het partnership met Siemens op deze wijze verder kunnen uitbouwen en gezamenlijk de toekomstbestendigheid van onze klanten kunnen verstevigen met PCSneo.” – Job Kelderman, Commercieel Manager Industrie.

Ontdek zelf ook de mogelijkheden en neem contact met ons op over Siemens procesoptimalisatie.

Meer nieuws

Vitens 1200 x 900

Ondertekening bouwwteamovereenkomst nieuwbouw Pinkenberg

Nieuws16 november 2023

Van Wijnen, Heijmans, KIM Apparatenbouw B.V. en Hollander Techniek slaan de handen ineen voor de nieuwbouw Pinkenberg. Samen bouwen we hier een nieuwe productielocatie om genoeg drinkwater te kunnen blijven leveren.

Uitgekookt 2

Pijlsnelle orderverwerking voor Uitgekookt door productie-automatisering 

Nieuws26 april 2023

Robotize ontwierp in samenwerking met Hollander Techniek en Machinefabriek Geurtsen een productie-automatiseringssysteem voor maaltijdservice Uitgekookt.

Gratis seminar

Gratis seminar: De fabriek van de toekomst, van concept tot realiteit

Nieuws12 september 2023

Op de ochtend van 10 oktober vertelt Brent Dekker, Automation & Concept Engineer bij Hollander Techniek, het succesverhaal van de Digital Twin en hoe uw bedrijf hiermee een vliegende start kan maken als fabriek van toekomst.