Nieuws

Ter nagedachtenis aan Jan Hollander

2 maart 1945 - 24 februari 1999

Op 24 februari 2024 is het precies 25 jaar geleden dat Jan Hollander, oprichter van Hollander Techniek is overleden.

Bijna 50 jaar geleden begon hij vanuit zijn woonhuis met schuur voor zichzelf. Niet met een lange termijn visie of een stip aan de horizon, maar vanuit de gedachte gewoon te beginnen ‘𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘳𝘦𝘴𝘵 𝘬𝘰𝘮𝘵 𝘷𝘢𝘯𝘻𝘦𝘭𝘧’.

Jan stond graag tussen de mensen. Medewerkers kregen ruimte om te ondernemen. Niet schuw van nieuwe technologieën, keek hij wat er op hem afkwam en stapte ergens op gevoel in. Het bedrijf deed voor die tijd unieke investeringen in automatisering en digitalisering. Nieuwe ontwikkelingen werden vanuit zijn natuurlijke nonchalance benaderd. Wat moest gebeuren, moest gebeuren.

Vanuit de basiswaarden dat je samen verder komt, je plezier in je werk moet hebben en dat er altijd wel een oplossing is, gaf hij vorm aan zijn bedrijf. De vooruitstrevendheid waarmee hij het bedrijf begon is nog altijd sterk aanwezig in de huidige organisatie. Het gemis blijft, maar we zijn hem dankbaar voor de sterke basis die hij voor Hollander Techniek heeft gelegd.

Meer nieuws

Uitgelicht website 1

Bennink Klimaattechniek sluit zich aan bij Hollander Techniek

Nieuws15 september 2022

Bennink Klimaattechniek uit Zaandam heeft zich aangesloten bij Hollander Techniek. Familiebedrijf Bennink Klimaattechniek met 165 jaar ervaring, was op zoek naar een partij waarmee zij een volgende stap kunnen zetten in de bedrijfsvoering. Hollander Techniek ziet op haar beurt een uitbreiding van de werkzaamheden in West-Nederland ontstaan door de aansluiting.

HT nieuws

Auping opent matrassenfabriek van de toekomst

Nieuws6 februari 2024

Om de verwerkings- en productiesnelheid te vergroten, richtte Auping in samenwerking met Machinefabriek Geurtsen en Hollander Techniek - verenigd in de joint venture Robotize - een nieuwe, geautomatiseerde productielijn in.

Uitgelicht Inclusief award

Hollander Techniek wint Techniek Inclusief Award 2024

Nieuws8 februari 2024

Glunderend kunnen wij mededelen dat we de Techniek Inclusief Award 2024 in ontvangst mochten nemen op de VSK Beurs. We zijn trots op deze prachtige award!