Nieuws

Sybo en Stefan op Skills The Finals

Zwaarbevochten tweede plaats

Afgelopen donderdag en vrijdag streden Hollanders Stefan de Roo en Sybo Martens op het onderdeel mechatronica voor de titel Skillmaster op de Skills the Finals in de jaarbeurs in Utrecht. Na twee dagen assembleren, programmeren en afstellen was het zeer spannend. Tot op het eind was niet duidelijk wie er eerst of tweede zou worden. De jongens werden uiteindelijk met 0,25 punten verschil nét tweede. Een close call dus! Wij zijn hoe dan ook onderzettend trots op Stefan en Sybo!

Neem contact op | Hollander Techniek

Vragen over dit artikel? Neem contact op!

Meer nieuws

OWW 10 jaar uitgelicht

Bedrijfsschool onderWERKwijs bestaat 10 jaar

Nieuws23 augustus 2021

Op 22 augustus was het precies 10 jaar geleden dat onderWERKwijs, de bedrijfsschool van Hollander Techniek van start ging. Een mijlpaal om trots op te zijn!

Drive thru diploma | Hollander Techniek

Drive thru diploma-uitreiking voor MIO’s Hollander Techniek

Nieuws1 juni 2020

Op dinsdagavond 8 september hebben 14 Monteurs in Opleiding (MIO’s) van Hollander Techniek hun welverdiende MBO-diploma in ontvangst mogen nemen. Na jaren hard werken aan het opdoen van theoretische kennis én praktijkervaring, was deze avond de kers op de taart voor onze techneuten van de toekomst. De diploma-uitreiking zag er door Corona wel net even anders uit dan normaal…

Hermann Wesselink College | Hollander Techniek

Hermann Wesselink College opgeleverd

Nieuws4 december 2020

Een jaar lang zagen leerlingen en docenten van het Hermann Wesselink College van dichtbij hoe hun nieuwe school werd gebouwd. Een groter, duurzamer en moderner gebouw, met als ultiem streven voldoen aan de eisen van Frisse Scholen Klasse B. Vandaag is het schoolgebouw officieel opgeleverd door het bouwteam.