Komende vier jaar aan het werk voor HHNK

28-03-2020

Trots! Hollander Techniek gaat voor Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) de schakel- en besturingskasten vervangen op vier rioolwaterzuiveringsinstallaties. Wederom een project van een grote omvang voor het HHNK waar de installaties tijdens de ombouw in bedrijf moeten blijven. Het totale project kent een doorlooptijd van vier jaar en een aanneemsom van zeven miljoen euro.

Robin Holleboom, Projectleider Industrie: “Na een intensieve tenderperiode hebben we op 25 maart jl. de definitieve gunning ontvangen voor het vervangen van de schakel- en besturingskasten en het (deels) vervangen van de bekabeling op de rioolwaterzuiveringsinstallaties Ursem, Katwoude, Geestmerambacht en Beverwijk. Ik ben ontzettend trots op ons tenderteam dat de klant heeft kunnen overtuigen dat Hollander Techniek de juiste partner is voor dit project en met twee tienen 100% heeft gescoord op kwaliteit!”

NB: De oplettende kijker ziet vijf bolletjes in de afbeelding in plaats van vier. De optie bestaat om de RWZI Wieringermeer aan de scope toe te voegen.

Dit nieuwe project voor HHNK is een mooie opvolging van het afgeronde project bij de RWZI in Alkmaar. Benieuwd hoe dat project is verlopen? Lees hier het artikel over deze renovatie.

 

Robin Holleboom
Projectleider industrie
055 368 1111| LinkedIn Marco van Wijngaarden

Mail Robin Holleboom

Deel deze pagina: