Nieuws

YES! GEWONNEN!

Vakkanjers Stefan en Sybo worden eerste op het onderdeel mechatronica bij WorldSkills Netherlands!

Mega trots op onze toppers! Vrijdag 6 maartwonnen onze vakkanjers Stefan de Roo en Sybo Marthens de finale van Skills the Finals in Leeuwarden. Op het onderdeel Mechatronica blonken zij uit in vakmanschap, nauwkeurigheid én kwaliteit tijdens een spannende wedstrijd.

Gedurende drie dagen vond in WTC Expo de 5e editie van Skills The Finals plaats. Zo’n 1.000 deelnemers uit  het (v)mbo gingen met elkaar de strijd aan in ruim 50 vakwedstrijden.

Voor Stefan was het de 3e keer dat hij deelnam aan de wedstrijd, Sybo maakte dit jaar zijn debuut in de finale. Stefan ging dit jaar voor het eerst programmeren nadat hij tijdens de laatste twee deelnames verantwoordelijk was voor het bouwen. Die taak lag nu bij Sybo.

Vorig jaar greep Stefan nog net naast de winst, samen met zijn toenmalige teamgenoot Arthur de Bruin.  Stefan: “Dat was wel even zuur en dit jaar wilden we echt revanche nemen. Super blij dat dat is gelukt!” Aan een goede voorbereiding heeft het dan ook niet gelegen. Stefan en Sybo hebben in de afgelopen maanden met hun coach Arthur, die vanwege zijn leeftijd dit jaar niet meer deel mag nemen, vele uurtjes getraind.

Natuurlijk met dank aan Aventus die deze vakkanjers samen met ons heeft opgeleid!

Bij Hollander Techniek zijn opleiding en ontwikkeling belangrijke speerpunten. Met onze eigen bedrijfsschool onderWERKwijs stimuleren wij onze medewerkers in hun groei. Het volgen van een opleiding bij Hollander Techniek is dan ook eigenlijk vanzelfsprekend. Wij staan al jaren geregistreerd als erkend leerbedrijf en zijn in 2018 zelfs uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf Techniek en Gebouwde omgeving. Daarnaast hebben we twee gediplomeerde praktijkopleiders en verschillende gecertificeerde (getrainde) werkplekbegeleiders in dienst die betrokken zijn bij jouw ontwikkeling.

Neem contact op | Hollander Techniek

Vragen over dit artikel? Neem contact op

Meer nieuws

inspectie2

Hollander Techniek behaalt SCIOS scope 10 certificering

Nieuws16 november 2020

Waar moet je op letten tijdens een scope 10 inspectie, hoe beoordeel je de brandrisico’s en hoe breng je deze vervolgens in kaart? Dat weten onze inspecteurs uit Team Inspectie. Onze inspecteurs zijn volgens de richtlijnen van SCIOS scope 10 opgeleid en mogen zich betrouwbare en vakkundige inspecteurs noemen.

Vincent Baan | Hollander Techniek

Van buiten naar binnen

Nieuws18 januari 2021

Vincent Baan ziet zichzelf als monteur, maar heeft sinds een paar maanden toch een switch gemaakt binnen Hollander Techniek en is nu praktijkopleider.

Internet of Things | Hollander Techniek

Internet of Things loopt als een rode draad door al onze diensten

Nieuws15 april 2020

Mark Schuijer is product owner instore development bij Hollander Techniek en verantwoordelijk voor innovatie binnen het retail segment. Die innovatie begroet je al bij de deur van het bedrijfspand op bedrijventerrein De Hoef.