Dit project in cijfers
Gerard Eendebak
ContractmanagerWilt u meer weten over cleanrooms? Of over service, onderhoud of technisch beheer van uw vastgoed? Neem dan direct contact op met Gerard Eendebak. Gerard is al bijna 12 jaar werkzaam bij Hollander Techniek. Hij weet altijd een passende oplossing aan te bieden.
Unilever | BREEAM-certificering
Eén van de grootste wensen van Unilever voor het nieuwe Global Foods Innovation Centre in Wageningen: één van de meest duurzame gebouwen ter wereld worden. Het behalen van een BREEAM-certificaat met het predicaat ‘Outstanding’ is een onmisbaar onderdeel in het realiseren van deze wens. Om het certificaat te behalen moet aan een flink aantal voorwaarden worden voldaan. Een uitdaging die wij graag aan gaan!
Unilever | Thermografische Sensoren
Het Unilever Global Foods Innovation Center in Wageningen staat bol van de innovaties. Eén van die innovaties is een ‘Thermografisch multi-sensor systeem’. Hollander Techniek installeerde dit innovatieve systeem dat gekenmerkt werd als innovatie door de Dutch Green Building Council.
Unilever | Regeltechniek
Het Global Foods Innovation Center van Unilever in Wageningen moest een opvallend circulair, duurzaam en slim gebouw worden. Hollander Techniek heeft meet- en regeltechniek toegepast om alle installaties efficiënt te laten draaien en goed met elkaar te laten samenwerken.