Vodafone

Vodafone en Hollander Techniek

Opdrachtomschrijving

In de winkels van Vodafone moesten nieuwe IP radio's worden geplaatst. Daarnaast moesten oude satelliet schotels waarop de muziek binnen kwam worden gedemonteerd. De start van het project was begin mei. De wens was om binnen 5 werkdagen alle 88 winkels te voorzien van het nieuwe systeem. DDJ Music heeft de opdracht gekregen om de systemen te leveren en zocht een partij die dit kon uitrollen.

Oplossing

Hollander Techniek heeft met verschillende monteurs vanuit de vestigingen Apeldoorn, Almere en Amersfoort binnen vijf werkdagen 88 winkels voorzien van de installaties. Bij dit soort uitrol projecten wordt het duidelijk hoe belangrijk onze regionaal gevestigde monteurs en efficiënte logistiek zijn. Door uitstekend projectmanagement en nauwe samenwerking met DDJ Music is het gelukt om dit project binnen de gestelde tijd te realiseren.

Instore Analytics

Recentelijk zijn er bij een Vodafone store drie observatie camera’s in de winkel gehangen die het bezoekersgedrag in kaart hebben gebracht. Hierbij lag de focus op vier gebieden in de winkel, namelijk; de ingang; de wachttafel; de Vodafone thuishoek en de top 10 tafel. Ruigrok | Netpanel haalde de data uit het systeem voor verdere analyse en vulde dit aan met diepte interviews in de winkel. Hierdoor werd o.a. duidelijk hoeveel passanten ook daadwerkelijk de winkel bezoeken, wat de zogenoemde stopping power is van de verschillende producttafels en wat de piek momenten zijn in de winkel. Meer over Instore Analytics?

Reactie van de klant

Boy Boomsma, sales manger: "Als instore media leverancier van muziek en beeld aan met name de horeca-, fitness- en retailbranche in de Benelux is het uitermate belangrijk om over een betrouwbare en flexibele technische partner te beschikken bij de implementatie van audiovisuele apparatuur on-site. De samenwerking met Hollander Techniek ervaren wij als zeer prettig, constructief en buitengewoon professioneel. Voor toekomstige projecten, waarbij de ‘implementatiekracht’ omhoog geschroefd dient te worden, gaan we zonder meer gezamenlijk met Hollander Techniek de mouwen opstropen"

Neem contact op


Karin de Bleyser
Sr. Business Consultant Retail
06-3900 69 25 | 

Mail Karin de Bleyser

Projectinfo

Opdrachtgever:

DDJ Music

Doorlooptijd:

Mei 2013

Locatie:

88 locaties landelijk

Segment:

Telecomwinkels

Deel deze pagina: