Wibra

Wibra IT proof

Opdrachtomschrijving

Het oude hoofdkantoor van Wibra was bedoeld om honderd filialen te voorzien. Anno 2014 heeft Wibra echter al driehonderd filialen in Nederland en België. Het was dus hoog tijd voor een nieuw hoofdkantoor. Hollander Techniek mocht voor Wibra de elektrotechnische installaties, de telefonie en de beveiliging realiseren. Wibra wilde een gebouw dat is ontworpen op toekomstig hergebruik. De kleding- en textielketen wil in één keer investeren voor de lange termijn, zodat er niet over een aantal jaren onverwachte kosten komen.

Oplossing

Hollander Techniek heeft alle elektrotechnische installaties uitgevoerd. Daarbij is rekening gehouden met de lange termijn, maar ook de quick-wins zijn niet vergeten. Zo is er dankzij de combinatie van de sprinkler- en brandmeldcentrale meteen een flinke besparing gerealiseerd. Hollander Techniek heeft voor Wibra een eigen IT-netwerk ontworpen, waardoor er niet gehuurd hoeft te worden. Dit IT-netwerk is in drie jaar terugverdiend.

Reactie van de opdrachtgever

Dankzij Hollander Techniek zijn we goed op de toekomst voorbereid. We hebben in één keer gekozen voor het beste. Zo hebben we een energiezuinig gebouw als het gaat om koelen en verwarmen. Doorslaggevend bij dit soort projecten is goede communicatie. Zolang ik hier werk, en dat is al meer dan twaalf jaar, is Hollander Techniek voor ons aan het werk. We kennen en voelen elkaar aan. Ik vind het belangrijk een partner met inlevingsvermogen te hebben die weet wat onze wensen zijn. Hollander Techniek is zo’n partner voor ons.

Neem contact op


Karin de Bleyser
Sr. Business Consultant Retail
06-3900 69 25 | 

Mail Karin de Bleyser

Projectinfo

Opdrachtgever:

Wibra

Opgeleverd:

augustus 2014

Locatie:

Epe

Segment:

Distributie en Retail

Deel deze pagina: