Zorggroep Almere

Zorggroep Almere Hollander Techniek

Opdrachtomschrijving

Bij Zorggroep Almere gaat alle aandacht uit naar een continu en kwalitatief hoogstaand zorgaanbod. Daarin is het feilloos functioneren van de installaties in de gebouwen een randvoorwaarde. Volgens Simon Verboom, verantwoordelijk voor het vastgoed van Zorggroep Almere, was er in het onderhoud van de installaties een flinke inhaalslag te maken. Per gezondheidscentrum heeft Zorggroep Almere een gebied waar ongeveer 10.000 mensen wonen. Hollander Techniek moet ervoor zorgen dat de continuïteit van de zorg in dit gebied gewaarborgd blijft.

Oplossing

Nauwgezette analyses hebben Hollander Techniek geholpen om te detecteren waar de organisatie verbeterslagen kon maken in haar installaties. Zo zijn de energieprestaties flink verbeterd. De analyses zorgen er ook voor dat eventuele storingen zoveel mogelijk voorkomen worden. Zo wordt de continuïteit van de zorg in Almere gewaarborgd.

Reactie van de klant

Met Hollander Techniek hadden we al uitstekende ervaringen, omdat het bedrijf op kostenefficiënte wijze een inhaalslag wist te maken met het keuren van de elektrotechnische installaties. Daarmee heeft Hollander Techniek zich bewezen als een geschikte samenwerkingspartner. Met Hollander Techniek weten we waar we aan toe zijn en waar we rekening mee kunnen houden. We zoeken continu naar middelen om onze zorginfrastructuur te verbeteren en dankzij Hollander Techniek lukt ons dat.

Neem contact op

 Theo Polman

Theo Polman
Service Manager
088-8018031 | 

Mail Theo Polman

Projectinfo

Opdrachtgever:

Zorggroep Almere

Doorlooptijd:

2014

Locatie:

Almere

Segment:

Zorg

Deel deze pagina: